sr en
Vitan pumpe Vitan pumpe
Vitan pumpe
 

Protivpozarne pumpe i protivpozarni sistemi

Imamo protivpozarne pumpe i sisteme u skladu sa EN 12845. Modularna protivpozarna jedinica ima jednu ili dve glavne pumpe sa elektromotorom ili dizel motorom, jednu dzokej pumpu, komandne ormare za svaku pumpu i pratecu opremu. Na primer: sistem ima dve glavne pumpe (jednu radnu i jednu rezervnu). Dzokej pumpa odrzava zadati pritisak u sistemu. U slucaju pozara-otvaraju se mlaznice i dolazi do pada pritiska u sistemu. Usled pada pritiska automatski se aktivira radna pumpa. Ukoliko iz bilo kog razloga ne dodje do startovanja radne pumpe, sto dovodi do daljeg pada pritiska, automatski ce se aktivirati rezervna pumpa. Ovo je samo jedan primer, za druge konfiguracije-slobodno nas mozete kontaktirati. Na zahtev mozemo ponuditi opremu u skladu sa FM.

Protivpozarna stanica prema EN 12845, sastoji se od 1 radne elektricne pumpe i 1 dzokej pumpe

 

 

 

Protivpozarna stanica prema EN 12845, sastoji se od 1 radne elektricne pumpe, 1 rezervne elektricne pumpe  i 1 dzokej pumpe

 

 

 

Protivpozarna stanica prema EN 12845, sastoji se od 1 radne elektricne pumpe, 1 rezervne dizel pumpe  i 1 dzokej pumpe

 

 

Zahvaljujemo se sto ste odvojili vreme da posetite nas sajt i dopustite nam da Vam pokazemo sta izdvaja nasu ponudu u odnosu na konkurenciju. Kontaktirajte nas jos danas i saznajte kako mozemo da odgovorimo na zahteve i ocekivanja u pogledu Vasih potreba za pumpama.

fourgroupfourgroupfourgroup